Dieta sportowa
Śniadanie |
Focaccia z oliwkami i pomidorem |
II śniadanie |
Sałatka z pieczonym twarogiem, kalarepą i zielonym groszkiem |
Obiad |
Pełnoziarniste penne z kurczakiem, brokułem i fasolką szparagową w sosie pomidorowym |
Podwieczorek |
Smoothie z hibiskusem, jagodami i mandarynką |
Kolacja |
Dyniowe curry ze szpinakiem, batatem, ciecierzycą i kurczakiem |
Śniadanie |
Pasta z czerwonej soczewicy z chrupkim pieczywem i zielonym ogórkiem |
II śniadanie |
Sałatka z brokułem, fetą i jajkiem |
Obiad |
Gulasz z indyka z rozmarynem, kaszą perłową i surówką z marchewki i pora |
Podwieczorek |
Noga z kurczaka z pieczoną cukinią |
Kolacja |
Komosa ryżowa po meksykańsku |