Dieta standardowa
ŚNIADANIE |
Frittata z pomidorami i papryką |
II śniadanie |
Zupa pieczarkowa |
Obiad |
Okoń nilowy na warzywnym ratatouille |
Podwieczorek |
Galaretka z czarnej porzeczki z jogurtem gruszkowym |
Kolacja |
Sałatka z pęczaku z kiszonym ogórkiem i ciecierzycą |
ŚNIADANIE |
Twarożek z ajvarem i oliwkami |
II śniadanie |
Drożdżowe racuchy z jabłkami i konfiturą truskawkową |
Obiad |
Gołąbki bez zawijania z kaszą gryczaną i surówką z marchewki |
Podwieczorek |
Zupa fasolowa z majerankiem |
Kolacja |
Sałatka z serem feta i arbuzem |
ŚNIADANIE |
Sałatka z makaronu ryżowego i warzyw konserwowych z serem i szynką |
II śniadanie |
Buraczana zupa na mleczku kokosowym |
Obiad |
Pieczony filet kurczaka na duszonych warzywach z miksem kasz |
Podwieczorek |
Kawowy sernik na zimno |
Kolacja |
Wegetariańska lasagne z soczewicą |