Dieta wegetariańska

21.04.2021

ŚNIADANIE
Focaccia z oliwkami i pomidorem
II śniadanie
Sałatka z pieczonym twarogiem, kalarepą i zielonym groszkiem
Obiad
Pełnoziarniste penne z mozzarellą, brokułem i fasolką szparagową w sosie pomidorowym
Podwieczorek
Smoothie z hibiskusem, jagodami i mandarynką
Kolacja
Dyniowe curry ze szpinakiem, batatem i ciecierzycą

20.04.2021

ŚNIADANIE
Pasta z czerwonej soczewicy z chrupkim pieczywem i zielonym ogórkiem
II śniadanie
Sałatka z brokułem, fetą i jajkiem
Obiad
Kotlet z pieczarek i bobu z kaszą perłową i surówką z marchewki i pora
Podwieczorek
Jaglanka z twarogiem i mascarpone z borówkami i granatem
Kolacja
Komosa ryżowa po meksykańsku